Pa i pastisseria Rovira, un nou establiment de la històrica família riudomenca de forners

El passat 17 de desembre es va inaugurar la pastisseria-cafeteria Pa i pastisseria Rovira, un nou establiment de la saga de forners local, que treballa en l'àmbit de la forneria i la pastisseria des del 1859.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Inauguració de l'establiment (FOTO: família Rovira)
Inauguració de l'establiment (FOTO: família Rovira)
Inauguració de l'establiment (FOTO: família Rovira)
Inauguració de l'establiment (FOTO: família Rovira)


Amb un festa d'inauguració es van obrir les portes de l'establiment situat al carrer Baltasar de Toda i Tàpies. Durant la inauguració, on hi van assistir unes tres-centes persones, es va ensenyar l'establiment i l'obrador i es van poder degustar algunes de les especialitats en pastisseria. A partir del dia 27 de desembre es va obrir al públic, amb un horari de dilluns a dissabte de 8 a 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 8 del vespre i de 9 a 2 del migdia els diumenges.

L'establiment ofereix productes de forneria i de pastisseria: diferents formats de pa, coques en recapte, coques dolces, rebosteria, etc. així com servei de cafeteria. La botiga està regentada per la Isabel Ferré mentre que l'Arnau Rovira, que ha estudiat un cicle formatiu a l'Escola de pastisseria del gremi de Barcelona, és l'encarregat d'elaborar els productes del nou establiment. "És un espai per venir a esmorzar o a berenar i on oferim els mateixos productes que havíem ofert fins ara, però de mica en mica anirem introduint nous productes de pastisseria", expliquen.

Amb l'Arnau continua la saga de forners riudomencs, la sisena generació d'aquesta família. La botiga del Forn Rovira situada a la Plaça de l'Om, amb més de cent anys d'història, continuarà oberta durant els matins i seguirà oferint els mateixos productes que fins ara.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.