L'equip de monitors, els quals no eren monitors en els últims festivals i la gran majoria no van participar com a nens ni nenes en ells, han volgut recuperar l'esperit de fer un espectacle obert al poble.
Moment de l'assaig de divendres (FOTO: Gilbert Molons)
La voluntat dels monitors és mostrar les habilitats de les nenes i nens de l'Esplai, més d'un centenar, per demostrar que l'edat no és un impediment per fer una representació de qualitat ja que les ganes d'aprendre i de fer-ho bé dels infants són molt més que els impediments.
A la funció, que es celebrarà demà al vespre, la canalla mostrarà quines són les arts que millor saben fer, així doncs es podran veure actuacions musicals, teatrals, de dansa i fins i tot d'humor. L'obra que es podrà veure al Casal Riudomenc s'anomena sant Jordi 2.0, fent referència a la renovació de la tradició de sant Jordi, així doncs alguns dels espectacles que s'hi podran veure fan referència a la llegenda del patró de Catalunya.
Els assajos fa un mes que es duen a terme a la Casa de Cultura Antoni Gaudí, on es desenvolupen normalment les activitats de l'entitat, però des de la setmana passada es realitzen al mateix teatre del Casal Riudomenc. Avui es realitzarà l'últim dels assajos amb tot el material a punt.
L'organització del festival ha anat a càrrec d'un grup especial de monitors ja que així la resta de monitors han pogut anar realitzant les activitats habituals de l'Esplai. Cal destacar la participació del grup teatral riudomenc Dramèdia que ha ajudat en la preparació i que participa en algunes escenes.
Pel que fa a les entrades, els monitors i monitores han beneficiat a les famílies de la canalla participant, així doncs cada família ha rebut dues entrades gratuïtes, i les entrades sobrants van ser repartides ahir a dos quarts de set a les taquilles del Casal Riudomenc, també sense cap cost.
Més informació aquí.