Elaborant una crep (FOTO: Jesús Torres)
A càrrec de Katacrep hi haurà la Micky, amb una àmplia experiència en el món de la restauració, mentre que en Josep continuarà a càrrec del Bar del Casal mentre el contracte d'arrendament segueixi en vigor. En Josep explica que ha decidit obrir aquest establiment "perquè fa molt de temps que ho tenia en ment" i exemplifica que "els pagesos d'aquest poble sempre porten varies finques, per tant no ha de ser problema compaginar els dos locals". Actualment la creperia Katacrep obrirà de dimarts a diumenge, de 2/4 de 5 fins a les 11 de la nit. A banda d'estar pensada per oferir sopars, també estarà oberta com a servei de cafeteria i tenen la idea de quan el temps ho possibiliti, oferir servei de terrassa als porxos de la plaça petita.
Com a producte estrella, la Micky ens explica que la crep que està tenint molta sortida aquestes primeres setmanes ha sigut la Mozart, una crep dolça de xocolata equatorial, licor de xocolata i sucre de llustre.