La sala interior redecorada (FOTO: Jesús Torres)
Amb un nou estil a la sala de menjador i amb una nova oferta a la carta de menjar, la família Faixes Duran, amb la incorporació del xef riudomenc Sergi Margalef, van reobrir el restaurant de Sant Antoni amb un canvi d'imatge, pensat en la nova temporada d'estiu. El restaurant ofereix de dimarts a diumenge servei de menú al migdia, amb una oferta més àmplia al cap de setmana i serveis de sopar i copes els divendres i els dissabtes, tot i que ampliarà aquest horari a mitjans de juny, amb l'arribada del bon temps i l'obertura de la piscina municipal.
Tal i com expliquen "la idea de la carta és oferir dues opcions: una de més familiar, pensada per a grups o banquets, amb propostes més completes i una altre de més dinàmica, amb entrepans i tapes, apte per a totes les butxaques" i remarca que "sempre estem a disposició del client, ja que podrà triar entre les diferents opcions segons les seves preferències". Al servei del restaurant s'ofereixen tot tipus de plats de temporada, tots ells casolans i d'elaboració artesana i adaptats als productes de cada estació, a més d'una àmplia varietat de carns cuites al forn de brasa de llenya.
En el menú de dijous sempre ofereixen paella feta al moment (FOTO: Restaurant Sant Antoni)
En quant al servei de pizzes, tot i que no recuperaran el servei a domicili, si que n'oferiran al restaurant, "properament reobrirem el servei de pizzes amb un nou i innovador concepte del seu format". Paral·lelament al servei de restaurant, també disposen de l'oferta habitual de bar, gelateria i cafeteria, destacant l'amplia oferta de copes de vins de la zona. Durant els diumenges, organitzen vermuts musicals "on es pot prendre en un bon ambient un vermut o un refresc acompanyat d'una tapa" i a partir de les properes setmanes, els diumenges també oferiran paelles, pollastres a la brasa o d'altres plats per emportar.
Podeu seguir la informació i les ofertes del Restaurant-braseria Sant Antoni a la seva pàgina de facebook.